Αγαπητά μέλη και φίλοι του Πάνα,

Όπως θα έχετε ενημερωθεί, το κτήμα μας υπέστη μεγάλες ζημιές στην καταστροφική φωτιά στο Μάτι. Κάηκαν ολοσχερώς οι οικίσκοι καθώς και τα πεύκα που γέμιζαν τον περιβάλλοντα χώρο.

Βέβαια οι δικές μας οι ζημιές μπορούν να διορθωθούν, με προσπάθεια και αγώνα. Αυτό που δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει είναι οι συνάνθρωποί μας που τόσο άδικα χάθηκαν.

Είχαμε ανακοινώσει στο Facebook, πως στο διήμερο 25 και 26 Αυγούστου θα μαζευτούμε στο κτήμα για να κάνουμε κάποιες εργασίες στον εξωτερικό χώρο του κτήματος. Η συμπαράστασή σας είναι συγκινητική και ενθαρρυντική.

Ωστόσο, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως επειδή η τοπική αυτοδιοίκηση (σε συνεργασία με κάποιους φορείς) ανέλαβε την διαδικασία καθαρισμού, δεν θα χρειαστεί να μαζευτούμε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες στο κτήμα. Ως εκ τούτου η πρόσκληση που σας είχαμε απευθύνει, δεν ισχύει πλέον.

Αναλόγως της πορείας των εργασιών καθαρισμού και τακτοποίησης του κτήματος, ίσως χρειαστούμε την βοήθειά σας σε κάποια άλλη χρονική στιγμή. Σε μία τέτοια περίπτωση θα σας ενημερώσουμε για να παραβρεθείτε όσοι μπορείτε.

 

Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πάνα