22/10/2017 Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και οι μικροί Πάνες ετοιμάζουν τα σακίδια για την πρώτη πεζοπορία της νέας ορειβατικής σεζόν στην Πάρνηθα, στο βουνό των ελαφιών!
Το πρόγραμμα αναλυτικά:Κυριακή 22.10.2017: Συνάντηση με ιδιωτικά μέσα στις 10.00 πμ στο Parking του Τελεφερίκ  και συγκεκριμένα στην κεντρική πόρτα εισόδου.

Άφιξη στο Mont Parness με το τελεφερίκ (δωρεάν). Εκκίνηση πεζοπορίας από το ελικοδρόμιο με προορισμό το καταφύγιο ‘Μπάφι’ του Ε.Ο.Σ Αθηνών (1.160μ), μέσω μονοπατιού. Στάση στο καταφύγιο για ξεκούραση, μικρό γεύμα και ενημέρωση για τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας. Επιστροφή προς το τελεφερίκ από την ίδια διαδρομή και άφιξη στο parking. H πεζοπορική διαδρομή στο μονοπάτι διαρκεί  2 ώρες περίπου και συνίσταται για παιδιά άνω των 5 ετών. Για όσους γονείς επιθυμούν να έρθουν με μικρότερης ηλικίας παιδιά, μπορούν να πεζοπορήσουν στο μονοπάτι με μάρσιππο.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Σακίδιο πλάτης, αθλητικά παπούτσια – μποτάκια, καπέλο, νερό, αθλητική φόρμα, γυαλιά ηλίου, ζεστά ρούχα, γάντια, σκούφο.

Η εκδρομή δεν έχει κόστος συμμετοχής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κουτσελίνης Βαγγέλης: 6977539794