14/07/19 Ο σύλλογος μας σας καλωσορίζει σε μια νέα του καλοκαιρινή εξόρμηση.   Προορισμός μας η ανατολική  Εύβοια και συγκεκριμένα το ‘’Μπαλκόνι του Αιγαίου’’  η Κύμη.  Ένας αμφιθεατρικός οικισμός 200 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας , παραδοσιακά  κτισμένος   με χαρακτηριστικά σπίτια, δείγματα ‘’κουμιώτικης’’ αρχιτεκτονικής και με τα  νεοκλασικά της καπετανόσπιτα . Φυσικά το καταπράσινο περιβάλλον , τα πεντακάθαρα νερά και  οι όμορφες παραλίες συνθέτουν ένα ειδυλλιακό  περιβάλλον.

Λόγω καλοκαιριού απαραίτητο είναι και ένα δροσιστικό μπανάκι. Διαλέξαμε την παραλία Μετόχι, μια όμορφη παραλία μεταξύ της Χιλιαδούς και της παραλίας Θάψας (https://www.eviagreece.gr/item/paraliametohi/ ).

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Κυριακή 14.07.2019: Αναχώρηση από την πλατεία Καραϊσκάκη (σταθμός μετρό Μεταξουργείο) στις 7:00 πμ. Προορισμός μας η  Κύμη όπου θα φτάσουμε μετά από τρεις περίπου ώρες.

Η διαδρομή μας  ξεκινάει κοντά στην Κύμη και θα διαβούμε το ρέμα Καριάς, τις πηγές Εφταός και θα περάσει στο οροπέδιο Βρομονέρας .Είναι μία διαδρομή περίπου 10 χλμ, σχετικά εύκολη, η οποία διασχίζει ένα ελατοδάσος και περιοχές με πλατάνια και καστανιές. Διάρκεια της 3,30 -4 ώρες.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Παπούτσια πεζοπορίας, καπέλο, μπουκάλι με νερό, ελαφρά καλοκαιρινά  ρούχα, αντηλιακή κρέμα, μαγιό και απαραίτητα καλή διάθεση…

ΚΟΣΤΟΣ: Μόνο 20 ευρώ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ξενιώτης Γιώργος: 6972098727

Αναστασόπουλος Νίκος: 6978365943

ΥΓ: Οι αρχηγοί έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν το πρόγραμμα με κριτήριο την ασφάλεια και  την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.