2-9/9/23 Το νησί της Αποκάλυψης. Η «Ιερουσαλήμ του Αιγαίου»
Όλα τα κείμενα για την Πάτμο κάπως έτσι ξεκινούν. Αλλά το νησί έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει από το σπήλαιο όπου ο Ιωάννης έγραψε την Αποκάλυψη. Ίσως δεν είναι τυχαίο πως αποτελεί σημείο συνάντησης για ανθρώπους του πνεύματος, του θεάματος και χιλιάδες τυχερούς κοινούς θνητούς.

Η Χώρα είναι πανέμορφη, οι παραλίες η μία καλύτερη από την άλλη, το φαγητό εξαιρετικό και η νυχτερινή ζωή θα σας μείνει αξέχαστη.

Η νύχτα στην Πάτμο εκπέμπει μια ενέργεια που μοιάζει να ξεπηδά μέσα από τους τοίχους των σπιτιών καθώς ο επισκέπτης διασχίζει τα στενά σοκάκια. Ενέργεια που στη συνέχεια ο κάθε ένας τη μεταφέρει στους τόπους συγκέντρωσης. Και μετά, όλοι γίνονται ένα.

Αν είναι να ζήσουμε την Αποκάλυψη, ας έχουμε γνωρίσει νωρίτερα την Πάτμο.

Ένα νησί-μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCΟ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 2/9/2023 στις 23:55 το βράδυ από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι της Πάτμου

ΑΦΙΞΗ στη Πάτμο στις 08:15.

Θα μεταφερθούμε στα καταλύματα μας ώστε να κάνουμε check in.

Η μέρα θα είναι ελεύθερη για βουτιές.

Οι πεζοπορίες θα ανακοινωθούν εκ των υστέρων καθώς είναι σε εξέλιξή η επιλογή των μονοπατιών

Λίγα παραπάνω: η εκδρομή θα περιλαμβάνει και εξόρμηση στη κοντινή Πολυνησία της Πάτμου

Τα κοντινά νησιά της Πάτμου όχι μόνο τα κατοικημένα όπως οι Λειψοί, οι Αρκιοί και το Μαράθι, αλλά και τα ακατοίκητα σχηματίζουν μια πανέμορφη πολυνησία πολύ κοντά στην Πάτμο, όπου θα διαθέσουμε μια ημερήσια θαλάσσια εκδρομή.

Επισροφή: (ναι, υπάρχει και αυτό) το Σάββατο 9/9/2023 με το πλοίο που αναχωρεί στις 01:10. Άφιξη στον Πειραιά στις 09:45

Εξοπλισμός για πεζοπορίες : μποτάκια πεζοπορικά, κολάν ή ελαφρύ πεζοπορικό παντελόνι, ισοθερμικό μπλουζάκι (ένα κοντομάνικο και ένα μακρυμάνικο από πάνω) και σακίδιο ημερήσιας πεζοπορίας για όποιο ρούχο περισσεύει και τα σνακς με το νερό. Προαιρετικά συνιστούμε μπατόν.

Κόστος συμμετοχής :

Κατόπιν επικοινωνίας με τον αρχηγό ΑΛΑΦΙΩΤΗ ΑΝΤΩΝΗ, τηλ : 6977-242014

First Come First Served

Η έγκαιρη συμμέτοχη είναι απαραίτητή και οι θέσεις κατοχυρώνονται με την αποστολή email στο sofiatseva@hotmail.com της αρχηγού Σοφίας Τσεβά  

LAST DETAILS

Με σημείο συνάντησης και λεπτομερές πρόγραμμα, λίγες μέρες πριν την εκδρομή