11/12/2016 Ο Πάνας, με ιστορία που κλείνει το νέο έτος τα  90 χρόνια, καινοτομεί τα τελευταία 3 χρόνια, πραγματοποιώντας παιδικές εκδρομές, με σκοπό την άμεση επαφή των μικρών μας φίλων με το βουνό και τη φυσική ομορφιά του. Η ανταπόκριση στις εκδρομές αυτές είναι εντυπωσιακή και αυτό μας δίνει χαρά για να συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση!

Ήρθε η ώρα για μια διαφορετική παιδική ανάβαση στον Υμηττό, με άρωμα Χριστουγέννων!! Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους, συνοδεία των γονέων, σε μια εκδρομή στα δασωμένα μονοπάτια του Υμηττού! Προμηθευτείτε ένα κόκκινο σκούφο του Άι Βασίλη, βάλτε τα ορειβατικά σας μποτάκια και το σακιδιάκι σας και ελάτε να γνωρίσουμε καλύτερα αυτό το όμορφο βουνό, που είναι δίπλα από τα σπίτια μας! Θα κάνουμε μια διαδρομή εύκολη και συνάμα πολύ όμορφη, με εκπληκτική θέα προς το λεκανοπέδιο. Θα μοιραστούν παιδικά δωράκια σε όλα τα Πανόπουλα! Καλά Χριστούγεννα σε όλους, σας περιμένουμε!

ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ: Κυριακή 11/12/2016, ώρα 10.30 πμ.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Αναψυκτήριο Καλοπούλα (500 μέτρα μετά τη Μονή Καισαριανής)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εύκολη κυκλική πεζοπορική διαδρομή, ιδανική για τους μικρούς Πάνες, η οποία κινείται σε δασωμένο μονοπάτι και σε δασικό δρόμο. Καταλήγουμε στο αναψυκτήριο Καλοπούλα, όπου, για όποιον επιθυμεί, σερβίρουν μεζέδες και καλό κρασάκι. Ωρες πορείας 90′ λεπτά περίπου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Βαγγέλης Κουτσελίνης: 6977539794