Ανακοίνωση

Αγαπητά μέλη και φίλοι του συλλόγου μας, λόγω της τραγικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου, το κτήμα θα παραμείνει κλειστό όλο το καλοκαίρι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης. Ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον σας και τη συμπαράστασή σας, Θα σας κρατάμε ενήμερους για την πορεία των εργασιών με συνεχείς ανακοινώσεις. Τα μνημόσυνα κάθε είδους δεν ωφελούν και δεν αξίζουν στον Πάνα.

Στις 25 και 26 Αυγούστου θα μαζευτούμε στο κτήμα για να κάνουμε κάποιες εργασίες στον εξωτερικό χώρο. Όποιος επιθυμεί να παραβρεθεί και να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Μέσα από την κοινή προσπάθεια θα γίνουν το κτήμα και οι εγκαταστάσεις μας, ομορφότερα από ποτέ.
Τίποτα δεν έχει τελειώσει, σηκώνουμε τα μανίκια και προχωράμε κοιτώντας ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!

Πληροφορίες:

Τηλ.: 210-82.24.351
Email: panas1927@yahoo.com

Πληροφορίες - Οροι διαμονής για το Κτήμα του Πάνα στο Μάτι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σε απόσταση 27 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, στο Μάτι Αττικής, στην περιοχή με το τοπωνύμιο «Ζούγκλα», στην οδό Φυσιολατρών, σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον με υπέροχη θέα στον Ευβοϊκό κόλπο βρίσκεται το κτήμα του συνδέσμου μας, μια τοποθεσία απόλυτης χαλάρωσης και επαφής και με τη φύση.

Το κτήμα μας είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τα μέλη, τους φίλους μας και για τα παιδιά που βρίσκουν απόλυτη ελευθερία για εκτόνωση, δημιουργία και επαφή με τη φύση, αλλά και για  παιχνίδι στην παιδική χαρά και στους αθλητικούς μας χώρους για μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Στο πευκόφυτο κτήμα μας, έκτασης 17 στρεμμάτων υπάρχει το κεντρικό κτίριο με αίθουσα εκδηλώσεων με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ορειβατικό εξοπλισμό που αναδεικνύει την ιστορία και τη δράση του συνδέσμου μας από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα. Δίπλα στο κεντρικό κτίριο βρίσκεται η κουζίνα και ένας βοηθητικός  χώρος.

Εκτός από τον κεντρικό ξενώνα, στον οποίο  μπορούν να φιλοξενηθούν 16-20 άτομα, υπάρχουν πάνω από 10 διάσπαρτες και αυτόνομες μικρές κατοικίες (οικίσκοι) με μπάνιο και κουζίνα που μπορούν να φιλοξενήσουν άμεσα 2-3 άτομα καθώς και μεγάλος χώρος στάθμευσης αυτοκίνητων μέσα στο κτήμα.

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ

Για τη χρήση όλων των χώρων του κτήματος, πληροφορίες δίνονται από το Δ.Σ. και τον εκάστοτε έφορο και βοηθό εφόρου κτήματος.

Το κτήμα διατίθεται για κατασκήνωση τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες  και για διαμονή και εκδηλώσεις τα σαββατοκύριακα και τα τριήμερα σε ετήσια βάση.

Πληροφορίες:

Τηλ.: 210-82.24.351
Email: panas1927@yahoo.com[/vc_column_text]