07/04/19

Την επόμενη Κυριακή 7 Απριλίου 2019, έχουμε προγραμματίσει να βρεθούμε όλοι μαζί στο κτήμα μας στο Μάτι, που υπέστη ολική καταστροφή στην περσινή φωτιά της 23ης Ιουλίου 2018.

Σκοπός της παρουσίας μας, θα είναι η δενδροφύτευση του κτήματος. Έχουν εξασφαλιστεί αρκετά δενδρύλια και αισιοδοξούμε πως και με την βοήθεια την δική σας, θα ολοκληρωθεί η δενδροφύτευση με επιτυχία.

Από τις 9 το πρωί, μπορείτε να έρθετε να φυτέψετε και εσείς ένα δενδρύλιο.

Θα είναι χαρά μας, να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, για να στεφθεί με επιτυχία η όλη διαδικασία.

Όσοι έρθουν, καλό θα είναι να έχουν στολή εργασίας, απαραίτητα τσάπα (δυστυχώς δεν έχουμε τόσες πολλές) και κανένα κουβά για το πρώτο πότισμα.

Στόχος μας είναι να πρασινίσει και πάλι το κτήμα μας και να γεμίσει ξανά παιδικά χαμόγελα και όμορφες ανθρώπινες στιγμές. Για να τα καταφέρουμε όμως, θα χρειαστούμε την βοήθειά σας για να κάνουμε μια καινούρια αρχή! Μέσα από την κοινή προσπάθεια, θα κάνουμε το κτήμα και τις εγκαταστάσεις μας, ομορφότερα από ποτέ!

Σας περιμένουμε την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, από τις 9 το πρωί, με σηκωμένα μανίκια και με όρεξη για να προχωρήσουμε μπροστά και να αφήσουμε πίσω μας τις εφιαλτικές στιγμές του περσινού καλοκαιριού.

Η διεύθυνση του κτήματος είναι: οδός Φυσιολατρών, Μάτι, Νέα Μάκρη. Χάρτη με την τοποθεσία του κτήματος θα βρείτε στην ενότητα «Επικοινωνία» του site.

Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση!